Télikert közvetlenül a gyártótól

Lagune

Teraszárnyékoló innovációs, víz- és szélálló vászon fedéssel, beépített oldalelemekkel. Tökéletes hely relaxáláshoz.

Tökéletes luxus és wellness a saját otthonában. Élvezze a szabadban való időtöltést, a saját stílusos és kényelmes teraszán, az év minden szakában. Állítsa teljesen nyitott, vagy zárt állásba árnyékolóját... Most akár egyetlen gombnyomással megteheti!

Innovatív terasz árnyékolás, áttetsző, vízzáró árnyékoló vászonnal

Ez a terasz árnyékoló rendszer, alumínium szerkezettel, és beépített Fixscreen technológiával készül. A napellenző vászon teljesen része a szerkezetnek, azzal harmónikus egységet alkotva. A moduláris kialakításának köszönhetően az árnyékoló szerkezet könnyedén bővíthető, akár utólag is. A Fixscreen technológia az optimális vászon technológiával kombinálva, rejtett csatornákon keresztül biztosítja az esővíz biztonságos elvezetését. Esőzésnél, ha az árnyékoló vászon nincs is teljes mértékben kiengedve, tökéletes vízelvezetés valósul meg.  Nagy figyelmet fordítottak a minőségi kivitelezésre.  Az összeillesztési pontok jól kidolgozottak, a kábelek rejtett módon kerülnek elvezetésre, valamint a tartóoszlop talpának rejtett rögzítése is igényelhető. A Lagune termékek magas minőségi alapanyagai és speciális formatervezése biztosítja a minimális karbantartási felügyeletet, miközben folyamatosan garantálja a kivételes időtállóságot. A Lagune termékek bármely építészeti stílushoz tökéletesen passzolnak, köszönhető ez a nagy RAL színválasztéknak, valamint a széles személyreszabási lehetőségeknek.

Személyreszabási lehetőségek

A Lagune rendszerekhez számos kiegészítőt csatolhat mind a span, mint a pivot oldalon, ezáltal a személyreszabott lehetőségek száma végtelen.

Beépített Fixscreen

Fixscreen függőleges árnyékolók beépítésével bővítheti kültéri tereit, melyhez “Crystal” betéteket tervezhet a maximális kilátás biztosítása végett. A textilek 50 különböző színben rendelhetőek, mellyel tetszés szerint alakíthatja ki saját stílusát.

Háromszög - Lagune

A Lagune rendszer zártságát egy háromszög behelyezése teszi lehetővé. A Lagune felszerelhető egy függőleges fali profillal, és egy extra gerendával. A háromszög formáció, ami a Lagune szerkezet és az oldalsó gerendák között jön létre, igény szerint, üvegszál alapú árnyékolótextillel opcionálisan lezárható.

Copyright © 2016. All Rights Reserved. | Created by Peter Halasz