Télikert közvetlenül a gyártótól

Camargue

Innovációs terasz modul, vízszintes, mozgatható alumínium árnyékoló lamellákkal, melyek a tökéletes esőállóságot is biztosítják, valamint teljesen rejtett, beépített oldalelemekkel.

Figyelje meg, hogyan változik az élete, ha több minőségi időt tölthet el a szabadban. A kortalan design és a variációk széles tárháza biztosítja a személyreszabott kombinációkat. Ez az árnyékolástechnikai megoldás könnyedén alkalmazkodik az Ön otthonához. Élje stílusosan a mindennapjait.

Innovációs, szelvényes teraszárnyékoló rendszer, horizontális tető árnyékolóval, elforgatható lamellákkal

A Camargue rendszerek moduláris terraszárnyékolók, melyek lamellás nyitható/zárható tetővel, hozzá tartozó szélálló Fixscreen-ekkel, csúsztatható üveg panelekkel, Loggia-tolópanelekkel, vagy ezek kombinációjával állnak rendelkezésre. A tetőszerkezet extrudált alimínium lamellákból áll, melyek kívánság szerint forgathatók a napsugárzás illetve a szellőztetés szabályozására. A Somfy távirányító segítségével, a lamellák könnyen mozgathatóak. A tető zárt állásban teljesen vízzáró. A vízelvezetés az oszlopokon, az integrált vízelvezető csatornákon keresztül történik. A vízelvezetés akkor is működik, amikor a lamellákkat eső után, nyitott állásba helyezzük, így biztosítva a teraszon lévő bútorzat védelmét. Oldalelemek hozzáadásával végtelen formációkat hozhat létre, személyre szabhatja igényeihez legjobban igazodó árnyékolóját, a szélálló, motorikus Fixscreen textil árnyékolók segítségével. 50 színben rendelhető, valamint „Crystal” ablakokkal is kiegészíthető.  A csúsztatható üvegpanelek, valamint a Fixscreens Loggia sliding panelek kombinációjával újabb variációk érhetők el. A panelek, az árnyékolókkal megyegyező színben és anyagban is rendelhetőek, nyugati vörös cédrus, vagy alumínium lamellák kombinációjával. Nagy figyelmet érdemel a kivitelezés minősége. Az összeillesztés részei valamit az elektromos kábelek praktikusan, a szabad szem elől rejtettek, valamint az oszlopok padlón való rögzítése is egy letisztult megoldást kínál. A Camargue magas minőségű anyagokból készül, így minimális karbantartást igényel, míg folyamatosan biztosítja a garantált időtállóságot. A Camargue alkalmazkodik bármilyen már meglévő épülethez, vagy építési stílushoz, köszönhető ez a RAL színskála nagy választékának, valamint a széleskörű személyreszabott variációs lehetőségeknek.

Copyright © 2016. All Rights Reserved. | Created by Peter Halasz