Télikert közvetlenül a gyártótól

Algarve

Terasz árnyékoló vízszintes, mozgatható alumínium árnyékoló lamellákkal melyek a tökéletes esőállóságot is biztosítják, valamint falra szerelhető oldalelemekkel.

Fiatalos, modern, és praktikus tervezés, mely terasza, kertje vagy éppen medencéje dísze is lehet.

Algarve „Classic Line” - Klasszikus megjelenésű, időtálló teraszárnyékoló

Algarve „Classic Line” egy új formavilág a teraszárnyékolók családjában, forgatható alimínium lamellákkal, mellyel szabályozhatja a teraszára engedett napsütés mértékét, valamint váratlan esőzések esetén, teljesen szárazon tarthatja azt. A klasszikus kivitelezés, a tartóoszlopokon való dekoratív mintában is megjelenik. Az Algarve „Classic Line” egy klasszikus köntösbe bújtatott, időtálló, és felhasználóbarát megoldást nyújt Önnek. A falra szerelhető verzó, vagy akár a szabadon álló modell biztosít tökéletes összhangot rusztikus, vagy klasszikus stílusú építmények bővítményeként.

Teraszárnyékoló, víszintes árnyékoló tetőszerkezettel, forgó lamellákkal

Egyszerű és praktikus teraszárnyékoló, forgatható lamellákkal. Az extrudált alumínium lamellák 150°-ban forgathatók, ezzel biztosítva a kívánt szellőzést, és árnyékolást. Zárt állásban, a lamellák teljesen vízzáróak. Az esővíz az oszlopokon keresztül jut a csatornába. Az Algarve rendszerek mindenféle építészeti stílushoz alkalmazkodnak, legyen az klasszikus vagy modern, köszönhetően az elegáns és könnyed tervezésnek, valamint a nagy színválasztéknak.

Copyright © 2016. All Rights Reserved. | Created by Peter Halasz