Télikert közvetlenül a gyártótól

Renson

Alkategóriák

Minimál tervezésű terszárnyékoló, víz- és szélálló árnyékoló-textil tetővel, nyitott panoráma kilátással.

Lapure Classic Line - Stílusos teraszárnyékoló klassszikus designnal

Népszerű modellünk a Lapure “Classic Line” teraszárnyékoló, vízálló áttetsző vászon tetővel, és maratott fa oszlopokkal. Az oszlopok végződései lekerekített vagy gyémánt alakzatot formálnak. A Lapure „Classic Line” esztétikus, tervezői megoldást kínál rusztikus, vagy klasszikus épületekhez is.

MInimál design teraszárnyékoló rendszerek, vízálló, napellenző vászon tetőszerkezettel.

Minimalista stílusú Lapure árnyékoló rendszerek, vízálló napellenzős vászon tetőszerkezettel, ami tökéletesen és látható oldalsó illesztés nélkül csatlakozik az elegáns és diszkrét alumínium oszlopokhoz. Zárt állásban, a Lapure védelmet biztosít a nap sugaraival, széllel, és az esővel szemben. Nyitott állásban, zavaró elemek nélkül élvezheti a napsütést és a szabad kilátást. A Lapure rendszerekhez két féle oszlop típus áll rendelkezésre: "végoszlopok" vízelvezető csatornákkal  (oldalsó elvezető csatornák és oszlopok, még félig nyitott állapotban is). Valamint az "eltolt oszlopok" (tető rész túlnyúlik a tartóoszlopokon, esővíz elvezető csatorna, félig nyitott állapotban is tökéletes vízelvezetés). Az utóbbinál a tetőszerkezet túlnyúlik a tartóoszlopokon, ezzel megfelelő mértékű árnyékolást biztosítva. Ez elegendő árnyékot biztosít, még alacsony szögű napállásnál is pl.:(nyugati tájolású teraszok). A "sorolt" verzió mindkét típusból rendelhető, ahol nagy területek lefedésére, valamint kettő, vagy több tetőszerkezet tökéletes kapcsolására van szükség (sorolásnál csak egy oszlop található). A nagy szerkezeti és árnyékolóvászon színválasztéknak köszönhetően, a Lapure minden környezetbe diszkréten beolvad, és egészít ki mindennemű építészeti stílust.

Teraszárnyékoló innovációs, víz- és szélálló vászon fedéssel, beépített oldalelemekkel. Tökéletes hely relaxáláshoz.

Tökéletes luxus és wellness a saját otthonában. Élvezze a szabadban való időtöltést, a saját stílusos és kényelmes teraszán, az év minden szakában. Állítsa teljesen nyitott, vagy zárt állásba árnyékolóját... Most akár egyetlen gombnyomással megteheti!

Innovatív terasz árnyékolás, áttetsző, vízzáró árnyékoló vászonnal

Ez a terasz árnyékoló rendszer, alumínium szerkezettel, és beépített Fixscreen technológiával készül. A napellenző vászon teljesen része a szerkezetnek, azzal harmónikus egységet alkotva. A moduláris kialakításának köszönhetően az árnyékoló szerkezet könnyedén bővíthető, akár utólag is. A Fixscreen technológia az optimális vászon technológiával kombinálva, rejtett csatornákon keresztül biztosítja az esővíz biztonságos elvezetését. Esőzésnél, ha az árnyékoló vászon nincs is teljes mértékben kiengedve, tökéletes vízelvezetés valósul meg.  Nagy figyelmet fordítottak a minőségi kivitelezésre.  Az összeillesztési pontok jól kidolgozottak, a kábelek rejtett módon kerülnek elvezetésre, valamint a tartóoszlop talpának rejtett rögzítése is igényelhető. A Lagune termékek magas minőségi alapanyagai és speciális formatervezése biztosítja a minimális karbantartási felügyeletet, miközben folyamatosan garantálja a kivételes időtállóságot. A Lagune termékek bármely építészeti stílushoz tökéletesen passzolnak, köszönhető ez a nagy RAL színválasztéknak, valamint a széles személyreszabási lehetőségeknek.

Személyreszabási lehetőségek

A Lagune rendszerekhez számos kiegészítőt csatolhat mind a span, mint a pivot oldalon, ezáltal a személyreszabott lehetőségek száma végtelen.

Beépített Fixscreen

Fixscreen függőleges árnyékolók beépítésével bővítheti kültéri tereit, melyhez “Crystal” betéteket tervezhet a maximális kilátás biztosítása végett. A textilek 50 különböző színben rendelhetőek, mellyel tetszés szerint alakíthatja ki saját stílusát.

Háromszög - Lagune

A Lagune rendszer zártságát egy háromszög behelyezése teszi lehetővé. A Lagune felszerelhető egy függőleges fali profillal, és egy extra gerendával. A háromszög formáció, ami a Lagune szerkezet és az oldalsó gerendák között jön létre, igény szerint, üvegszál alapú árnyékolótextillel opcionálisan lezárható.

Terasz árnyékoló vízszintes, mozgatható alumínium árnyékoló lamellákkal melyek a tökéletes esőállóságot is biztosítják, valamint falra szerelhető oldalelemekkel.

Fiatalos, modern, és praktikus tervezés, mely terasza, kertje vagy éppen medencéje dísze is lehet.

Algarve „Classic Line” - Klasszikus megjelenésű, időtálló teraszárnyékoló

Algarve „Classic Line” egy új formavilág a teraszárnyékolók családjában, forgatható alimínium lamellákkal, mellyel szabályozhatja a teraszára engedett napsütés mértékét, valamint váratlan esőzések esetén, teljesen szárazon tarthatja azt. A klasszikus kivitelezés, a tartóoszlopokon való dekoratív mintában is megjelenik. Az Algarve „Classic Line” egy klasszikus köntösbe bújtatott, időtálló, és felhasználóbarát megoldást nyújt Önnek. A falra szerelhető verzó, vagy akár a szabadon álló modell biztosít tökéletes összhangot rusztikus, vagy klasszikus stílusú építmények bővítményeként.

Teraszárnyékoló, víszintes árnyékoló tetőszerkezettel, forgó lamellákkal

Egyszerű és praktikus teraszárnyékoló, forgatható lamellákkal. Az extrudált alumínium lamellák 150°-ban forgathatók, ezzel biztosítva a kívánt szellőzést, és árnyékolást. Zárt állásban, a lamellák teljesen vízzáróak. Az esővíz az oszlopokon keresztül jut a csatornába. Az Algarve rendszerek mindenféle építészeti stílushoz alkalmazkodnak, legyen az klasszikus vagy modern, köszönhetően az elegáns és könnyed tervezésnek, valamint a nagy színválasztéknak.

Innovációs terasz modul, vízszintes, mozgatható alumínium árnyékoló lamellákkal, melyek a tökéletes esőállóságot is biztosítják, valamint teljesen rejtett, beépített oldalelemekkel.

Figyelje meg, hogyan változik az élete, ha több minőségi időt tölthet el a szabadban. A kortalan design és a variációk széles tárháza biztosítja a személyreszabott kombinációkat. Ez az árnyékolástechnikai megoldás könnyedén alkalmazkodik az Ön otthonához. Élje stílusosan a mindennapjait.

Innovációs, szelvényes teraszárnyékoló rendszer, horizontális tető árnyékolóval, elforgatható lamellákkal

A Camargue rendszerek moduláris terraszárnyékolók, melyek lamellás nyitható/zárható tetővel, hozzá tartozó szélálló Fixscreen-ekkel, csúsztatható üveg panelekkel, Loggia-tolópanelekkel, vagy ezek kombinációjával állnak rendelkezésre. A tetőszerkezet extrudált alimínium lamellákból áll, melyek kívánság szerint forgathatók a napsugárzás illetve a szellőztetés szabályozására. A Somfy távirányító segítségével, a lamellák könnyen mozgathatóak. A tető zárt állásban teljesen vízzáró. A vízelvezetés az oszlopokon, az integrált vízelvezető csatornákon keresztül történik. A vízelvezetés akkor is működik, amikor a lamellákkat eső után, nyitott állásba helyezzük, így biztosítva a teraszon lévő bútorzat védelmét. Oldalelemek hozzáadásával végtelen formációkat hozhat létre, személyre szabhatja igényeihez legjobban igazodó árnyékolóját, a szélálló, motorikus Fixscreen textil árnyékolók segítségével. 50 színben rendelhető, valamint „Crystal” ablakokkal is kiegészíthető.  A csúsztatható üvegpanelek, valamint a Fixscreens Loggia sliding panelek kombinációjával újabb variációk érhetők el. A panelek, az árnyékolókkal megyegyező színben és anyagban is rendelhetőek, nyugati vörös cédrus, vagy alumínium lamellák kombinációjával. Nagy figyelmet érdemel a kivitelezés minősége. Az összeillesztés részei valamit az elektromos kábelek praktikusan, a szabad szem elől rejtettek, valamint az oszlopok padlón való rögzítése is egy letisztult megoldást kínál. A Camargue magas minőségű anyagokból készül, így minimális karbantartást igényel, míg folyamatosan biztosítja a garantált időtállóságot. A Camargue alkalmazkodik bármilyen már meglévő épülethez, vagy építési stílushoz, köszönhető ez a RAL színskála nagy választékának, valamint a széleskörű személyreszabott variációs lehetőségeknek.

KÉNYELMES
IDŐTLEN
MODULÁRIS


A KÖMMERLING PERGOLA minden kert vagy terasz kiemelkedő dísze lehet. A modern alumínium szerkezetnek és a rengeteg színnek köszönhetően minden környezetben megállja helyét a nyugalom oázisaként. A rejtett vízelvezetés, a korrózióállóság és a gyönyörű, porfestett felületeknek köszönhetően nemes eleganciája mindig vonzza a tekintetet.

A KÖMMERLING PERGOLA állítható lamellái ideális védelmet nyújtanak az eső és napsütés ellen. A vezérlésnek köszönhetően a fény és árnyék mértéke egészen könnyen és egyedülállóan szabályozható. A lamellák fényviszonyokhoz való állításának lehetősége mellett a 16 különböző modell és 300 féle színvariáns választásának lehetősége nem hagy kívánnivalót maga után.

A KÖMMERGLING PERGOLA, modellváltozatainak függvényében akár 7 méteres szélességig szállítható, akár 2,5 méteres szabad magassággal. A fényszpotokkal ellátott tetőszerkezet minden modell esetében megegyező, a különbség csak a trartószerkezetben mutatkozik meg. Az egyes modelleket, mint például a „LUX”, játszi könnyedséggel lehet további oldalelemekkel (tolózsalugáter, tolóüvegfalak, textilárnyékolók, LED-fényszalagok) bővíteni.

A KÖMMERLING PERGOLA alapváltozatában a lamellák távirányítóval állíthatók, de lehetőség van fény-, szél- és hőérzékelővel felvértezni, ezáltal automatizálni a működését. Így például megvalósítható, hogy a lamellák a levegő 4° Celsius-ra való lehűlésekor automatikusín nyíljanak. A személyre szabási lehetőségeknek köszönhetően, mint amilyen a méret, forma, szín és kivitel, Ön mindig saját ízlésének megfelelően illesztheti a rendelkezésre álló környezetbe.

A Kömmerling Pergola előnyei

 • Véd az eső és napsütés ellen
 • Fény és árnyék egyedileg állítható
 • Stabil alumíniumszerkezet esetleges acélmerevítésekkel a releváns csomópontokon
 • 16 különböző modellvariáns
 • 300 féle szín lehetősége
 • LED-megvilágítással, tolózsalugáterrel, tolóüvegfallal vagy textilárnyékolóval bővíthető
 • Több, mint 50 egyedi textil
 • Akár 7 méteres szélesség és 2 és fél méteres szabad magasság
 • Szpotok a lamellákban
 • Távirányítós vezérlés, érzékelős automatizálási lehetőséggel
 • Rejtett vízelvezetés
 • Korrozióálló
 • Tartós
 • Könnyen karbantartartható

Copyright © 2016. All Rights Reserved. | Created by Peter Halasz