Télikert közvetlenül a gyártótól

Claroflex

Üvegajtó-rendszerek teraszra és erkélyre

Üvegajtó-rendszerünk bármilyen helyre és felületre beépíthető, egyoldalra vagy akár mindkettőre nyitható. Ezenkívül lehetőség van egy mobil ajtóként funkcionáló panel beépítésére is, ami azonban a többi elemmel együtt bármikor elholható és kihajtható. Mindegy hogy milyen terasszal rendelkezik, ez a rendszer 100%-ban passzolni fog. A rendszer nem tartalmaz függőleges profilokat, melyek a kilátást akadályozhatják. 8 és 10 mm-es üvegeket használunk, melyeknek a súlya az alsó sínen nyugszik.

A „legidőjárásállóbb” rendszer

Üvegajtó rendszerünk a piacon a legesztétikusabb, legbiztonságosabb és mindezek mellett a legellenállóbb az időjárási elemekkel szemben. Az alsó sín tartalmaz egy vízelvezető csatornát, mely a kondenzvizet hivatott leengedni.

Nem igényel karbantartást

Mivel nem tartalmaz görgős csapágyat, a panelek sínen csúsznak, így nincs ami elkopjon, ezáltal karbantartást sem igényel.

Maximálisan testreszabható

Üvegajtó rendszerünk alkalmas minden egyes terasz vagy erkély beépítésére, legyen az bármilyen formájú. A legsokoldalúbb és legtestreszabhatóbb rendszer a piacon. Képzett szakembereinknek köszönhetően mindig megtaláljuk a legjobb megoldást az Ön számára. Az üvegpanelek súlyát az alsó sín hordozza, ez emeli a biztonságot, és lehetővé teszi a könnyű beépítést.

Copyright © 2016. All Rights Reserved. | Created by Peter Halasz